Gee
Berikut ialah jaduan pembayaran gaji kakitangan awam 2013 yang dikeluarkan oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia pada 16 November 2012 melalui Surat Pekeliling Akauntan Negara Malaysia Bil 4 Tahun 2012.


1 comments | edit post
Reactions: 
Gee
Disiarkan pada hari ini 27/02/2012, mukasurat 17, Music selection akhbar THE STAR!

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Gee
Kolam mandi tiub? sebenarnya tak tau nak namakan apa kolam mandi jenis pam angin ni hehe.. Jom tengok gelagat anak daraku, Nabeehah yg dah berusia 2 tahun 2 bulan ni.  Pertama kali mandi dengan kolam jenis ni..

Tak sempat penuh!
Cuba perkenalkan Beeha dgn goggle
Shushah la pakai mama.. tak beshh


eh eh! Ayah bagi apa tu?.. sampai Beeha mendongak..

Oooooo bola!

Seronok tengok dia mandi dan main.. terasa mamanya nak join sekali hehe..
Labels: 3 comments | edit post
Reactions: 
Gee




Labels: 4 comments | edit post
Reactions: 
Gee
Kali ni saya nak join 1st Contest si Manja Mandi yang dianjurkan oleh blogger bernama Balqis buat pertama kali. Pada sesiapa nak join sila klik LINK ini.  Cepat tau! sebab tarikh tutup tinggal 6 hari saja lagi! :)

Badge contest - kiut kan baby tu.. rambut kerinting, dan takut air :)

Yang bawah ni gambar anak saya, Baby Beeha yang saya pertaruhkan untuk contest ni. Gambar ketika dia berusia 6 bulan 11 hari! 


Nama baby :
NUR DALILI NABEEHAH BINTI ABDULLAH

Lokasi baby mandi :
DALAM BILIK AIR DI RUMAH

Tarikh lahir baby :
20 JUN 2009 (1 TAHUN 8 BULAN 3 HARI)


Tag :

*Good luck ye Baby Beeha!.. Mama doakan kejayaan mu! Amin..*


Labels: 3 comments | edit post
Reactions: 
Gee


by Huda
24 Januari - 24 Februari 2011


Nak join? klik di SINI untuk mengetahui syarat2 penyertaan. Lekas, tarikh tutup dah dekat!



Susah jugak nak cari gambar2 latest yang menepati syarat, iaitu
"gambar dinilai berdasarkan kekreatifan style baby anda, bersahaja or candid most prefer"




Nama Anak-Nur Dalili Nabeehah bt Abdullah
Umur- 1 thn 8 bulan 2 hari
Tarikh Lahir-20/6/2009
Nama Ibu- Rodziah binti Idris

Keterangan gambar - kami mengusik Beeha selepas dia merajuk. Dia sedang menjerit mengada-ngada sebab tak bagi kita snap gambar dia :)



Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Gee
Ketika browsing around terserempak dengan contest ni di littlebutterangel.blogspot.com. Penyertaan ni terbuka kepada anak-anak dari newborn hingga 4tahun.  kalau nak join contest ni, klik di sini ~~My Comel TiDo Contest~~ dan fahami syarat-syaratnya! mudah kan? jom la cuba!

Badge yg kreatif dan kiut :)


Nama saya : Rodziah binti Idris
Nama anak : Nur Dalili Nabeehah Abdullah
Umur Anak : 1 tahun 8 bulan

Keterangan gambar - tidur sebabb letih ikut mama dan ayah bershopping :)

Tarikh tutup contest : 15 March 2011 @ 11.59pm



Labels: 0 comments | edit post
Reactions: