Gee

Sejak terjebak dalam arena FARMVILLE GAME di facebook ni.. tak lena tidor dan makan! haha! maklumlah bekerja keras bercucuk tanam dan menternak segala yg ada.. Impian?? Tentula mendapatkan Mansion yg berharga sejuta ituuu..



Sebelum terjebak, adikku dah warning, "jangan join kak nanti addicted" .. dgn selamba aku jwp.. "alaaa akak sejak join FB dr dulu tak pernah pun addicted menda2 gini"

Tp ini lah hasilnya.. sampai terpaksa masuk blog hehehe.. So kawan2 yg mana dah memang terjebak dalam Farmville.. sila la jadi NEIGHBOUR saya!. I need mooore neighbours!! supaya lagi banyak dpt peluang memperolehi tanaman, bangunan dan melebarkan tanah.

Yok kawan2! Pls add me! hehehe..
Labels: edit post
Reactions: 
0 Responses