Gee
Wahai Diari, kita jumpa lagi hari ni. Kali ni kes entri kem bina semangat. Dah lama tak join aktiviti ni. Rasanya yg last was 10 years ago huhu!.. Bila gaji dah nak kiok sekali lagi tahun depan dan stuck kat unit ni, timbul hasrat nak motivate diri. Badan pun rasa semput je manjang, boling pun tak join tahun ni, apa tah lagi swimming yg dah err 8 tawon tak turun kolam renang, mmg wajib aktif balik ni tih tih!. Pulak tu dengar kengkawan ada yg kena stroke, makin kuat la hasrat nak serah diri kat kem ni.. muhaha!

Antara geng yg pegi

Kursus ni diadakan selama 2 hari je.. bukan kem pun, sbb dok kat hotel. Wat penat je bwk tuala mandi.. ingatkan mcm kem bina semangat yg dulu.. siap mandi kat sungai dgn kain batik ala2 org dedolu ekekekek.

Felda Residence Trolak, Perak - Bilik Blok Ixora 3

Kursus ni bukan sekadar aktiviti riadah tp juga acara brainstorming, kuiz, presentation, dan ujian2 menguji minda. Tak banyak yg saya nak kongsi sbb saya ni jenis tak suka baca entri blog yg pjg 4-5 depa, so saya pun buat entri sikit je.. janji ada dlm diari..


Senaman ringan sebelum kol 8 pagi

Antara aksi kwn2 yg buat saya tersengih sorang2 :-

Aksi aktiviti hunt
tak tau la napa kamera minat amek gambo Azuan ni :)

tersangkut beb!
err.. ok la tu.. janji berlapik - syarat utk bukan muhrim ekekek!
Dah tak de idea, planet zuhal jd lambang bendera haha! Masa ni nama planet tu pun tak ingat! Main letak je
Ahli Bintang Tiga terlepas! dgn bendera lambang penumbuk haha!
eh ko baring, aku tarik - acara cuba melepaskan diri

Bergambar bersama salah seorang trainer - bernama Ayu (tengah) selepas acara penyampaian sijil.
Labels: edit post
Reactions: 
0 Responses