Gee
Dah jumpa org buat kerja ni di area chow kit! Di lorong-lorong tertentu. Gangster? Ntah.. tapi jujur lah, kalau tak tajam tak boleh buat 'kerja'. Mmg Menyiksakan sebab keratan dan 'luka' tak cantik!.

Selain parang, pisau dan gunting pun dia terima asalkan guna untuk memotong



Dah tau kan? hehe.. bukan gangster ooo.. apek la.. tp betollah kerja dia ambik upah mengasah parang, pisau dan gunting. Happy betol saya gunakan perkhidmatan dia. Tiba2 semangat memasak jadi lebih teruja sbb potongan bawang dan ikan tu cun2 je!..


Antara alat yg Apek gunakan

Berapa upah?.. RM6 untuk satu senjata :)

Ni la antara orang yang menyediakan khidmat mengasah

Tak dapat ambik gambar lebih2.. sbb dia dah jeling2.. hehe..
Labels: , edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. AQisH Says:

    fuhhh mcm best jerr nii..harus dicuba..mmg memasak akan lebih senangg..wahh mcm iklan..


  2. DearCats Says:

    best Aqish!.. dulu dok pandang pandang, jeling2 apek ni.. pah tu baru teringat pisau kat rumah nak potong kuih pun sumbing kuih tu jadinya muahahahha!..


  3. Faiz Says:

    kerja cmni pun ada kan..hehe

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****