Gee
Semalam 20 Januari 2011, hari Thaipusam.  Ayah dengan mama dah planned nak ke Hutan Lipur Kanching untuk paper work ayah.  Mama jadi photographer.. Ayah jadi wartawan hehe..


Setibanya di kawasan meletak kereta Hutan Lipur Kanching..

Anak beranak leka tengok monyet-monyet yang berkeliaran..
Mesti Beeha ingat haiwan ni kucing..


Asyik gambar dgn ayah je Beeha ni.. 

Bergambar dengan Mr Steve dan anaknya Kelvin dari Chicago

Lepas tu gambar dengan Mrs Steve pulak.. 
Mama tak dpt nak bersantai sebab keletihan. Banyak lagi gambar2 yang lain tapi mama tak mau kacau sbb itu untuk projek ayah. Walaupun mama bawak tuala mandi, ianya takat standby je, mana la tau Beeha tiba2 nak terjun ke sungai tu hehe.. Tp anak mama baik. Tau tujuan kita bukan nak mandi manda.. tapi nak tolong ayah buat kertas kerja

Ayah pun dah berpeloh2 tu menapak ke sana ke mari.. Jom balik!  Semoga ayah sukses kan Beeha?.. 

edit post
Reactions: 
0 Responses